Jak mogę spełnić moje marzenie ...
Napisano 02 lutego 2013 - 19:21
O mnie:
15 lat ukończę już teraz w kwietniu, przygodę z piłką zacząłem już gdy miałem 6-7 lat, i grałem dzień w dzień.. Jeździłem na każde zawody sportowe w szkole i jeżdże do teraz... codziennie od 2 tygodni robię po 200 brzuszków dziennie i brzuch nabiera krztałtu .. Co czwartek chodze na siłownię i ćwiczę mięśnie nóg. Od niedawna biegam 2 razy w tygodniu i robę takie ćwiczenie na szybkość nóg. Gram w klubie sportowym już 3 sezon, który jest w lidze wojewódzkiej.. Z piłką radze sobie całkiem nieźle, oraz drybluje tez niczego sobię... Moim wzorem jest Cristiano Ronaldo... Gram na pozycji lewego pomocnika lub lewego obrońcy.. Czasami zagram na Napastniku..
Wokół mnie nie ma żadnych szkółek piłkarskich, najbliższa jest 80 km od domu.. ;( Treningi z klubu mam 2 razy w tygodiu...
Mam szansę zostać zawodowym piłkażem ?
Jak mam to zrobić ?
Jakieś porady.. ?
Doradca Forum Sportu
URX BOMBSHELL 270G | OXYMAX XT 60 KAPS. | ALPHAMAX 120 KAPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
169 PLN | 149 PLN | 165 PLN |
Napisano 26 marca 2013 - 14:43
Napisano 19 grudnia 2013 - 13:52
Napisano 07 września 2015 - 19:10
Za krótkie jest życie żeby długo się zastanawiać
Napisano 12 października 2015 - 09:16

Napisano 07 grudnia 2016 - 12:22
Dokładnie, jeśli chcesz coś osiągnąć to musisz ciężko na to pracować. Cały czas ćwiczyć, ćwiczyć, doskonalić się. Na razie graj tam u siebie, a jak będziesz trochę starszy to 80 km nie powinno być przeszkodą, by jeździć do tej szkółki. Jak to mówią "kto nie ryzykuje ten nie ma". W każdym razie za wszelką cenę nie odpuszczaj sobie treningów i nie rób sobie wymówek.
Napisano 19 grudnia 2016 - 11:58
Nie czytacie uważnie? Przecież on już gra w drużynie. Musisz się zawsze dobrze prezentować na zawodach, meczach itd.
Jakiś skaut musi Cię zauważyć, wtedy masz szasnę przejść do lepszej drużyny np. młodzików drużyn z ekstraklasy.
Stamtąd to kwestia czasu aż przejdziesz do pierwszego składu, a wtedy droga otwarta na cały świat.
Napisano 10 listopada 2017 - 22:05
Nie czytacie uważnie? Przecież on już gra w drużynie. Musisz się zawsze dobrze prezentować na zawodach, meczach itd.
Jakiś skaut musi Cię zauważyć, wtedy masz szasnę przejść do lepszej drużyny np. młodzików drużyn z ekstraklasy.
Stamtąd to kwestia czasu aż przejdziesz do pierwszego składu, a wtedy droga otwarta na cały świat.
temat starty . ale jak aktualny , Ćwiczyć i zawsze dawać z siebie wszystko .. potem jak już się się prezentuje można zacząć jeździć na różne testy itp. a nuż ktoś zauważy
Zobacz : aktualne oferty pracy
Napisano 22 stycznia 2018 - 12:13
Ciekawe jak mu poszło
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych