Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)
Zdjęcie

Stawy i sciegna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Death

Death

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 196 postów
  • MiastoSopot

Napisano 16 października 2007 - 22:16

Co polecacie na bole sciegien?
Nadgarstki to mnie coraz mocniej napieprzają, a trenuje z paskami usztywniajacymi, a teraz zaczely mnie lokcie bolec :/

Jakas glukozamina?
  • 0
Pora

Doradca Forum Sportu

Doradca Forum Sportu
  • Ekspert
W większości przypadków polecamy:
URX BOMBSHELL 270G OXYMAX XT 60 KAPS. ALPHAMAX 120 KAPS.
169 PLN 149 PLN 165 PLN
sprawdź pozostałe odżywki na Muscle-Zone.pl

#2 3rr0r

3rr0r

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16 października 2007 - 22:27

Incarnate Palo Alto Labs-niedlugo bedzie w sklepie-Cissus w moim przypadku czynil cuda-moze i tobie pomoze. Litwin wiem ze poleca Animal flexa-takze z tych 2ch radze wybierac-a cd glukozaminy, na sciegna raczej nie pomoze.
  • 0

#3 Death

Death

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 196 postów
  • MiastoSopot

Napisano 16 października 2007 - 22:29

Dlaczego nie pomoze?
A jakies maści? czy to raczej pic na wode?
  • 0
Pora

#4 3rr0r

3rr0r

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16 października 2007 - 22:35

Masc moze pomoc w procesie leczenia-moze nie jest to pic na wode, ale lepiej jednak wg mnie dzialac od wewnatrz(i dodatkowo dorzucic masc p.bolowa/p.zapalna)-glukozamina sama w sobie jest suplementem dosc niepewnym-czesc osob twierdzi ze dziala-czesc ze nie. Ja mialem ciezkie kontuzje, czy jadlem glukozamine czy nie-dopiero incarnate pomogl mi ja zaleczyc.
Glukozamina sama w sobie ma pomoc w wytworzeniu mazi stawowej-czyli czysto teoretycznie ma pomoc w leczeniu stawow-cd sciegien to raczej nie pomoze.
Troszke nieskladnie pisze ale jestem styrany strasznie po robocie i ciezko mi idzie przelewanie mysli %))

Zapomnialem dodac-jezeli chcesz pomoc stawom i sciegnom-qp w sklepie witamine C(ester C olimp 500mg) i Gold Omega3 Olimp-to z takich podstawowych supli. Wit C zwieksza synteze kolagenu, a o3 moze pomoc w lagodzeniu roznych dolegliwosci-ale mowie to sa podstawy, ktore trzeba miec w codziennej suplementacji.
  • 0

#5 Death

Death

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 196 postów
  • MiastoSopot

Napisano 16 października 2007 - 22:54

incarnate i Animal Flex sa strasznie drogie :/
Ja myslalem ze znajde cos duzo tanszego :/
  • 0
Pora

#6 kodzak

kodzak

Zaawansowany

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1 241 postów
  • Miastookolice wawy

Napisano 17 października 2007 - 15:11

a czasem mam polesci w zgieciu reki, przewaznie po silowaniu na reke
  • 0
Trening czyni mistrza!!!!!!!!!!!

Si

#7 Fox

Fox

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 18 czerwca 2020 - 06:39

Ze stawami nie ma żartów - urazy są bolesne i trudne do wyleczenia. Na stronie https://www.sport-kl...tawu-skokowego/można jednak znaleźć informacje o zabiegu, który w określonym przypadku może okazać się bardzo przydatny.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.