Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)
Zdjęcie

Moje wyniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
60 odpowiedzi w tym temacie

#1 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów
  • Miastookolice Raciborza ( slask )

Napisano 03 grudnia 2006 - 20:22

Nie cwicze ostatnio reguralnie z powodow czestego chorowania jak to w jesien %) ale bede dawal wyniki treningow jakie narazie bede robil mysle ze potem bede zazucal reguralne wyniki tylko jak sie pogoda zmieni :ehh:

I opisowy trening BARKI + BICEK
dzisaj zazucilem jedna miarke xpanda energizer o smaku pomaranczowym przed tem mialem problem sie przyzwyczajic do smaku ale jak teraz pije to czuje radosc bo wiem jaki bedzie trening na nim :mrgreen: zazucilem jedna troche czubowata miare tak jak ostatnio i po 30 min jak mnie jeb... to przez chwile troche czulem sie nie pewnie bo raz mialem nie fajny problem z xpandem i myslalem ze bedzie podobnie ale jak przeszedlem sie przejsc napic sie wody to po 5 min przeszedl ten mocny kop ale dalej czulem jego dzialanie mozliwe ze tak mocno mnie poszarpalo dzisaj przez to ze w czwartek bylem oddac prawie 0,5 l krwi i jakos lipnie sie czulem ostanie dni i dzisaj ale nie bede mowil i smucil wiec tak moj trening wygladal nastempujaco :

barki :

podnoszenie sztanki nad glowa 5 seri po 8 powtozen ( 38 kg )

bicek :

uginanie rak ze sztanga 4 serie po 10 powtozen ( 27 kg )

wiem ze to nie duzo ale sporo ostatnio chorowalem i mam spadki w sile i musze nadgonic wszystko , wraz z lepszym samo poczuciem bede sie staral dozucac kg oraz inne cwiczenia na partie . Ostatnio zaskoczylo mnie inny ciezar sztangi i ciezarkow kumpel to wazyl na normalnej wadze i podpisal tak jak bylo a u mnie na elektroniczej pokazuje np 1 kg mniej i nie wiem czy to przez to ze zle polozone czy co ale jezeli tak to lipne byly moje wyniki przed tem teraz podalem wyniki rzeczywiste . Zapodaje kilka fotek jak wygladam w tej chwili nie smiac sie :P

ps suple jakimi dysponuje w tej chwili to xpand energizer cell pomp bialko z biogenixa omegi z olimpa i dokupoje jeszcze ostrwaie w tym tygodniu i zaczynam jechac na nich :) jezeli mi zdrowie pozwoli .
  • 0

Doradca Forum Sportu

Doradca Forum Sportu
  • Ekspert
W większości przypadków polecamy:
URX BOMBSHELL 270G OXYMAX XT 60 KAPS. ALPHAMAX 120 KAPS.
169 PLN 149 PLN 165 PLN
sprawdź pozostałe odżywki na Muscle-Zone.pl

#2 jey

jey

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:03

Moim skromnym zdaniem slywetka ladnie przygotowana do zimowego cyklu na mase. Czekam na dalsze relacje z treningow i przyrostow. Milo bedzie rowniez zobaczyc zdjecia z efektow Twojej ciezkiej pracy.
  • 0

#3 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:05

dzieki ale sam nie jestem jeszcze zadowolony i czekam na stalom pogode bo jak sie zmienia deszcz wiater cieplo itp na przemian tak jak jest na jesien to choruje :P od pazdziernika do teraz bylem juz chyba 3 razy chory :) wiec to co wywalcze za przeproszeniem idzie sie walic .. . Postaram sie wzucac relacjie na bierzaco przynajmniej lepsze wyniki :)
  • 0

#4 Prz3j3bany_Nick

Prz3j3bany_Nick

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 661 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:08

no suplementy ok:) powinno fajnie pojsc po tym ale samo sie nic nie zrobi:)
  • 0
Dwa strza

#5 vedor

vedor

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 572 postów
  • Miastostolica

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:29

ja to tez bym wrzucil swoje fotki tylko aparat mam za slaby...

ale mam podobna sylwetke jak Ty mariusz
  • 0

#6 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:44

to niech ktos inny ci zrobi foto i zapodaj w dziale nasze zdj . Zrobilem sobie porcjie biala z biogenixa i powiem rospuszczalnosc bardzo fajna 0 grudek zapach tez bardzo fajny waniliowy tylko za duzo wody dalem ( filizanke ) bo prawie smaku nie czulem i troche lipny zapodaje zdj
  • 0

#7 vedor

vedor

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 572 postów
  • Miastostolica

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:53

ja mam smak jogurtowo- cytrynowy i jest gorszy od ostrowi naturalnej
wykreca jak wodka...
ale prawda, gut sie rozpuszcza przynajmniej:D
  • 0

#8 spiderman

spiderman

Obyty Użytkownik

• Moderator
  • 883 postów
  • MiastoGDYNIA

Napisano 03 grudnia 2006 - 22:51

ja przy twoich osiągach za takie suple bym sie nie brał, bo co później będziesz brał ? :-)
  • 0

#9 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 03 grudnia 2006 - 23:13

spajder nie martw sie o mnie :) nie moja wina ze bylem 3 razy chory przez niecale 2 miechy :/ ale dam rade
  • 0

#10 Prz3j3bany_Nick

Prz3j3bany_Nick

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 661 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 04 grudnia 2006 - 07:38

no jak co pozniej:P koxy:P
  • 0
Dwa strza

#11 spiderman

spiderman

Obyty Użytkownik

• Moderator
  • 883 postów
  • MiastoGDYNIA

Napisano 04 grudnia 2006 - 20:07

to mógłbyś na suchara pomachać, a za jakiś czas zwykłe mono zażucić, a ty odrazu za takie mocne cukierki sie wziołes :-) litwin może byś zrobił jakieś krtyeria do prowadzenia testów bo z tych fot co wsyzscy wstawiają nic nie można wywnioskować :-)
  • 0

#12 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 06 grudnia 2006 - 19:40

Dzisaj bylem na nowej silce zaplacilem wstemp 7 zl ale przyznam ze sprzecik fajny :] oraz muzyka fajna przy ktorej chcialo sie cwiczyc . Ze bylem na nowej silce to robilem ciezary zapoznawcze w planach mialem plecy i motyle tak wygladal moj dzisejszy trening :P

plecki :

*PRZYCIĄGANIE LINKI WYCIĄGU DOLNEGO W SIADZIE PŁASKIM
6 serie po 10 powtozen (35kg)

*ŚCIĄGANIE DRĄŻKA WYCIĄGU GÓRNEGO W SIADZIE SZEROKIM UCHWYTEM (NACHWYT) ZA
GLOWE
4 serie po 8 powtozen (30kg)

*PODCIĄGANIE SZTANGIELKI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE)
4 serie po 10 powtozen (12kg)

To byl ciezar zapoznawczy i za tydzien dodaje 5 kg do kazdego oprucz wioslowania zmienie ze 12 kg na 13 kg . Ciezko sie cwiczylo bo xpada nie zazucilem bo mialem maly shiz po nim i dam organizmowi odpoczac na chwile po nim zapodaje jedna fotke przodu bo tylu sam zrobic sobie nie umialem
  • 0

#13 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 grudnia 2006 - 17:13

dzisaj zakupilem ostrawie 300 g wiaderko , z czasem ciekawilo mnie co jest pod naklejka okazalo sie ze bylo to wiaderko z sernika ostrawia i myslalem ze mnie zrobili w chu... ale po dluzszym namysle doszedlem do wniosku ze to nie mozliwe bo babka zamawiala od producenta do sklepu oraz pudelko bylo fabrycznie zamkniete . Doszedlem do wniosku ze dawaja do takich wiaderek bo maja tego duzo jak robia te serniki i nie oplaca sie im zmieniac opakowania tylko nalepic inna etykiete na wiaderko . Wszystko bylo by oki gdyby nie ta pijana co zrobila sie po wymieszaniu w szejkerze mowili ze sie zle rospuszcza itp a nie bylo zadnych grudek a po dodaniu troche cukry bylo zdatne do wypicia ale zastanawialem sie czy nie zrobilem sobie jakies kremowki jak tak mi pijana urosla ale mleko zostalo tyle ile bylo na +- zapodaje fotki
  • 0

#14 vedor

vedor

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 572 postów
  • Miastostolica

Napisano 07 grudnia 2006 - 18:34

postoi chwile to piana opadnie
a smak jest sredni
pilem gorsze bialka
  • 0

#15 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 grudnia 2006 - 18:55

dzisaj w planie mialem biceps jedno cwicznonko na ta partie bylo ale za to mocno go wymeczylem .

BICEK :

*UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ STOJAC PODCHWYTEM

5 seri po 6 powtozen ( 30kg )

3 serie po 8 powtozen ( 26kg )

1 ostatnia seria 10 powtozen ( 26kg )
  • 0

#16 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 13 grudnia 2006 - 13:11

dzisaj plecki + oraz troche klateczke sprawdzalem jak sie czymie :P po treningu plecow oraz troche klatki sprawdzilem ile dam rade wycisnac wiec juz troche nadgonilem bo wycislem 90 kg na silce w racku ;) wiec nie jest zle jeszcze chwile i moge jechac na wszystkim do tego czasu org odpocznie ... napisze dzisaj trening plecow jaki mialem poniewaz klatki bylo kilka powtuzen itp wiec sie nie kali :)

*PRZYCIĄGANIE LINKI WYCIĄGU DOLNEGO W SIADZIE PŁASKIM
6 serie po 10 powtozen (35kg) + 5kg

*ŚCIĄGANIE DRĄŻKA WYCIĄGU GÓRNEGO W SIADZIE SZEROKIM UCHWYTEM (NACHWYT) ZA
GLOWE
4 serie po 8 powtozen (30kg) + 5 kg
  • 0

#17 Turysta16

Turysta16

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 76 postów

Napisano 13 grudnia 2006 - 21:00

mało cwiczen na plecy i za duzo serii
daj po przynajmiej 3-4 cwiczenia
plecy to prawie najwieksza grupa miesniowa
ja staram sie walic po 15 serii na plecy czasem wiecej

dziwnie bicho robisz
tez daj kilka roznodrodnych cwiczen a nie tylko jedno;-)
  • 0
Liczy sie jako

#18 FU

FU

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 249 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14 grudnia 2006 - 06:59

a co to korwa za pojscie na latwizne
gdzie wioslowanie ze sztanga
gdzie martwy
gdzie szrugsy ?

pomachac na wyciagu mozna jak sie jest kontuzjowanym ...
  • 0
intergalactic planetary, planetary intergalactic :< ...

#19 Turysta16

Turysta16

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 76 postów

Napisano 14 grudnia 2006 - 13:13

j/w
Ty nie masz 15 czy 16 lat
masz juz swoj wiek
i wal złozone cwiczenia bo bez nich to lipa o plecy :-)
  • 0
Liczy sie jako

#20 mariusz

mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 14 grudnia 2006 - 17:25

ja jeszcze plecow nie cwiczylem zeby caly czas wiec musze je przyzwyczajic do wycilku a ty FU sie nie podnos !! , dzisaj kumple chcieli na w-f mnie sprawdzic czy dam rade wycisc 90 kg dalem puzniej dolozyli 95 to juz ciezko moj max i zarazem nowy rekord to 100 kg raz :mrgreen:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.