Zastanawiam się nad zabiegiem botoksu na czoło bo niesamowicie wprost się marszczę.
Czy jednak nie zmieni mi sie mimika twarzy?
Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!
Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji (Napisano 24 lutego 2019 - 12:25
Zastanawiam się nad zabiegiem botoksu na czoło bo niesamowicie wprost się marszczę.
Czy jednak nie zmieni mi sie mimika twarzy?
URX BOMBSHELL 270G | OXYMAX XT 60 KAPS. | ALPHAMAX 120 KAPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
169 PLN | 149 PLN | 165 PLN |
Napisano 26 lutego 2019 - 12:42
Spokojnie, sam również się trochę martwiłem jak się wybierałem na botoks. Jednak zabieg jest delikatny, botoks wstrzykuje się jedynie w określone okolice twarzy, tak więc paraliżuje jedynie wybrane mieśnie, Nie sparaliżuje Ci połowy twarzy tak wiec będziesz miał normalną mimikę. Po prostu nie będziesz się marszczył w okolicach, w których nie będziesz chciał sie marszczyć.
Zobacz sobie na ten artykuł:
https://bonadea-krak...wtarzac-zabieg/
Opisane jest tutaj jak wygląda zabieg oraz co ile trzeba go powtarzać. Sam chodzę na botoks na zmarszczki na czole co pól roku.
Napisano 11 marca 2019 - 07:17
Bedziesz dziwnie wyglądał.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.