Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)
Zdjęcie

Jakie suplementy przyjmujecie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 strr

strr

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 155 postów

Napisano 14 września 2018 - 11:53

Czy przyjmujecie jakies suplementy i jeśi tak to jakie? 

Czy ogólnie wierzycie w ich działanie? 

• 0

Doradca Forum Sportu

Doradca Forum Sportu
  • Ekspert
W większości przypadków polecamy:
URX BOMBSHELL 270G OXYMAX XT 60 KAPS. ALPHAMAX 120 KAPS.
169 PLN 149 PLN 165 PLN
sprawdź pozostałe odżywki na Muscle-Zone.pl

#2 zelb

zelb

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 128 postów

Napisano 17 września 2018 - 06:03

Od jesieni do wiosny witaminę D3 . Dobrze jest ja suplementować ponieważ organizm nie za bardzo jest w stanie zapewnić i wyprodukować jej odpowiednią ilość. Jest produkowana pod wpływem słońca a sami wiemy ile tego słońca w zimowych miesiacach mamy. Oprócz tego staram się zdrowo odżywiać oraz jeść dużo owoców i warzyw bo właśnie ta forma dostarczania dobrych składników do organizmu jest najlepsza.

Polecam poczytać sobie również o oleju z czarnuszki który ostatnio odkryłem:

https://zdrowie.tvn....omowej-apteczki

Jest on nazywany płynnym złotem z domowej apteczki. Ma bardzo dobry wpływ na zdrowie z uwagi na to,ze zawiera w sobie bardzo wiele wielonasyconych tłuszczów. 

• 0

#3 Torpedax

Torpedax

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 405 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24 września 2018 - 10:27

6PAK Nutrition ma świetne suplementy

• 0

#4 Fox

Fox

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 18 listopada 2020 - 07:25

Ja stosuję między innymi kwasy Omega3 od https://estrovita.pl/i każdemu śmiało je polecam. Działają super i są w dobrej cenie. Jeśli ktoś nie dostarcza tego typu tłuszczy z diety jak np ja, to jest to wręcz konieczność.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.