Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)
Zdjęcie

Ubrania Sportowe gdzie kupować

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 zelb

zelb

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 128 postów

Napisano 06 lutego 2018 - 09:12

hej, mam pytanie, gdzie kupujecie ubrania sportowe? szczególnie chodzi mi o spodnie (preferuję obcisłe, typu legginsy) oraz topy/bluzki?

• 0

#2 strr

strr

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 155 postów

Napisano 06 lutego 2018 - 10:22

Kiedys szczerze powiedziawszy nie zwracałem uwagi gdzie kupuję. Kupowałem w przecenach, byle taniej. Aktualnie wolę dopłacić trochę wiecej ale kupować sobie ubrania wygodne, bardziej komfortowe. Z górnej pólki. W koszulce ze specjalnej tkaniny jest Ci wygodniej i mniej sie spocisz niż w byle jakiej szmacie z bawełny:

http://fitrepublic.p...dziez-sportowa/

Poza tym takie ubrania o wiele szybciej wysychaja tak więc łatwiej utrzymać je w czystości . Polecam kupować w autoryzowanych sklepach bo tak tylko możesz mieć pewność,że to nie jakaś podróba a prawdziwa orygionalna odziez. 

• 0

#3 Torpedax

Torpedax

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 405 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12 lutego 2018 - 14:17

W sklepie sportowym

• 0

#4 krysia77

krysia77

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 12 marca 2018 - 08:13

Dobrym sklepem z odzieżą sportową jest https://www.ataf.pl/Jest to sklep typowo z odzieżą sportową  a głównie specjalizują się w obuwiu do różnych dziedzin sportu. Obecnie nie ma już problemu z zakupem odzieży sportowej ponieważ  jest wiele sklepów sportowych w których można się już dobrze ubrać Wszystko zależy od tego kto czego szuka i w jakiej jakości

• 0

#5 zelb

zelb

Początkujący Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 128 postów

Napisano 04 kwietnia 2018 - 06:47

Zawsze ludzie chcieli się ubierać fajnie, nie tylko na siłównie. Sam nie wiedzę w tym niczego złego. Jasne,że najważniejsze jest to jakie parametry posiada ubranie na ćwiczenia, a nie tylko jego wygląd. Ale jednak warto jest się ubrać w to w czym dobrze się czujemy i co nam się podoba co nie?
Poza tym jest wiele firm, które łączą w sobie bardzo dobrą jakosć oraz fajny wygląd. Przykładem tutaj jest firma 4f:

Zerknijcie sobie tutaj  W sklepie aktualnie jest bardzo duzo promocji na ubrania od firmy 4f a ubrania maja naprawdę fajne.Polska firma ale zupełnie nie ustepuje firmom takim jak Puma czy Reebok. A ceny korzystniejsze. 

• 0

#6 Torpedax

Torpedax

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 405 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 16 kwietnia 2018 - 14:22

Ja wolę kupować w galerii

• 0

#7 Irekk92

Irekk92

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 20 lipca 2018 - 22:52

A taki sklep Basketo ktoś zna? Upatrzyłem sobie tam sobie coś, ale jak tak zawsze obawiam się przed zamawianiem czegos w obcym sklepie. Znacie ten sklep? Odradzacie/polecacie?

• 0

#8 Torpedax

Torpedax

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 405 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 31 lipca 2018 - 09:00

Pierwsze słyszę

• 0

#9 Irekk92

Irekk92

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 20 grudnia 2018 - 15:37

A sklep sport-shop znacie? Robił ktoś z Was tam zakupy? Można śmialo kupować, bo ja to tak zawsze się trochę cykam jak zamawiam cos w sklepie ktorego jeszcze nie znam....

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.