Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)
Zdjęcie

Ulubiony Pilkarz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 promot

promot

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 19 grudnia 2013 - 13:53

Witajcie :)
jaki jest was ulubiony pilkarz ?
  • 0

Doradca Forum Sportu

Doradca Forum Sportu
  • Ekspert
W większości przypadków polecamy:
URX BOMBSHELL 270G OXYMAX XT 60 KAPS. ALPHAMAX 120 KAPS.
169 PLN 149 PLN 165 PLN
sprawdź pozostałe odżywki na Muscle-Zone.pl

#2 CitySport_com_pl

CitySport_com_pl

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 30 stycznia 2014 - 12:48

Nie mam jednego ulubionego piłkarza,ale powiedzmy taki top tych najlepszych których styl gry przypadł mi do gustu. W scisłej czołówce jest Ronaldinhio i Robinhio:)
  • 0

#3 Sieka

Sieka

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów
  • MiastoEłk

Napisano 11 lutego 2014 - 09:51

Mam podobnie. Co sezon pojawia się jakaś "perełka" na której grę patrzy się z przyjemnością. Dla mnie od dwóch lat jest to Eden Hazard. Od niedawana nie mogę też napatrzeć się na Jese z Realu Madryt.
  • 0

#4 CitySport_com_pl

CitySport_com_pl

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 24 maja 2014 - 08:07

To fakt,co roku można obserwować to jak prawie anonimowy piłkarz wystrzela ze swoim talentem,teraz bedzie ku temu tym większa okazja ponieważ zbliżają się MŚ w piłce nożnej,zobaczymy który z zawodników będzie objawieniem.
  • 0

#5 klepiemate

klepiemate

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 6 postów
  • Miastowawa

Napisano 02 września 2014 - 08:50

wybił się m.in Blind z Ajaxu, który właśnie przechodzi do United. Pamiętam go jeszcze jako całkowitego drewniaka a tu proszę jak się chłopak wyrobił
  • 0

#6 CitySport_com_pl

CitySport_com_pl

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 30 września 2014 - 13:09

Niby tak,ale nie jest to jakiś wielki piłkarz,z przyjemnością ogląda się grę Jamesa Rodrigeza i Falcao- mam nadzieję,że szybko wróci do formy bo to naprawdę rewelacyjny piłkarz:)
  • 0

#7 kaasia66

kaasia66

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 06 października 2014 - 11:35

Dla mnie najlepszym obecnie piłkarzem jest Cristiano Ronaldo zarówno na boisku jak i poza nim. Wcześniej przypadł mi do gustu Zidane z jego łysiną:P
  • 0
Natrafiłam na znakomity gabinet kosmetyczny katowice. Coś wymarzonego dla ciała i dla duchaDołączona grafika

#8 Biman

Biman

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 22 grudnia 2014 - 06:45

Śledzicie poczynania Jurka Dudka? Niewielu piłkarzy potrafi tak świetnie się odnaleźć po zawieszeniu butów na kołku, zwłaszcza kiedy nie planuje się podjęcia pracy trenerskiej.

Jurek miał wspaniałą karierę, wiele osiągnął, ale robi wszystko, żeby świat o nim nie zapomniał. I to, że tutaj teraz o nim dyskutujemy jest tego przykładem. Dużo podróżuje - tu golf w Dubaju, tu Bangkok z Cannavaro, mecze legend Liverpoolu, ostatnio losowanie Ligi Europy.

Przeglądając jego fanpage kilka razy zaciekawił mnie jeden szczegół, mianowicie zegarek, który nigdy wcześniej nie gościł na jego ręce, a jeśli gościł to bardzo rzadko. I wyszło szydło z worka, Jurek zaangażował się w kolejną w kampanię, tym razem zegarka Citizen: i nawet przygotował ciekawy konkurs na fanpage'u: https://www.facebook...878536945530760

Nie wiem co o tym myślicie, ale mi się podoba, że Jurek nie zapomina o kibicach i nadal się pokazuje. Więcej tak inteligentnych piłkarzy!
  • 0

#9 johny

johny

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 22 grudnia 2014 - 08:10

jurek to prawdziwa legenda, sportowiec z krwi i kości ;-)
  • 0

#10 Adenla

Adenla

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 16 stycznia 2015 - 17:34

Moim ulubionym jest aktualnie Thomas Mueller. Podoba mi się, przez jak długi czas ten piłkarz potrafi utrzymywać tak wybitną formę.
  • 0

#11 eurol

eurol

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 09 lutego 2015 - 14:50

A ja kiedyś się bardziej interesowałem piłką, ale porzuciłem ją na korzyść żużla.
  • 0

#12 ExclusivSport

ExclusivSport

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 06 sierpnia 2015 - 12:43

Bardzo podoba mi się gra Messiego,uważam że to w chwili obecnej zdecydowanie najlepszy piłkarz na świecie i można się na nim wzrorować:) Na drugim miejscu Neymar do którego możemy nauczyć się kilku nowych,ciekawych sztuczek.
  • 0

#13 Kamil Walaszcz

Kamil Walaszcz

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 50 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 03 września 2015 - 08:47

Di Maria i Kuba Błaszczykowski ;)
  • 0

Za krótkie jest życie żeby długo się zastanawiać ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.