wziolem dzisiaj rano pierwsza porcje była ona wagi 6 gram rozpuszczalność była bardzo dobra , co do smaku powiem ze nie
był taki zły bo piłem już trochę takich suplementów i powiem są o wiele gorsze a ten wypiłem bez problemu
co do działania mogę powiedzieć pierwsze odczucia aż kolwiek trzeba ja wytestowac kilka razy ponieważ wziolem ja rano gdy
bylem zaspany jeszcze oraz nie miałem pierwszego posiłku tylko trochę carbo z monohradem kreatyny przez co do pełnej
oceny musicie poczekać a częściowa jest taka iż :
*mile uczucie pobudzenia , nie jest one takie mocne jak przy APS - Mesomorph z wersja tinamize ale tez nie było takie słabe
odczułem również zwiększone ciśnienie krwi ale nie było ono jakieś straszne duże choć przy intensywnym wysiłku czołu się
ze jest się pod jej wpływem
*pompa nie była taka strasznie duża jak myślałem ze będzie tym bardziej ze niema sie co spodziewać bo porcja jest 5-6 gram
i niema jako tako dużej ilości pompowaczy typu aganina i podobnych .
*motywacja byla zwiększona tym bardziej ze to był trening z rana a ja nigdy rano nie ćwiczę
*silą wytrzymałość myślę ze była zwiększona bo nie ćwiczyło mi się tak złe jak na sucho
* niema jakiś strasznych zjazdów jak po suplementach z geranium
Na razie mogę tylko tyle powiedzieć bo to trzeba sprawdzić kilka razy oraz o roznych porach dniach i przede wszystkich z
posiłkiem przed treningowym prędzej przed treningiem co może zwiększyć tez sile i inne czynniki treningowe
Zapodaje niżej kilka zdjęć jak wygląda suplement oraz jak się rozpuszcza

Logowanie »