Spośród wszystkich użytkowników, który znaczącą przyczynią się do rozwoju forum, wybierzemy kilka osób i zaproponujemy im przyłączenie się do naszego grona (moderacja).
Dodatkowo, wybrane osoby będą otrzymywać w standardzie, odżywki po cenach hurtowych w naszych sklepach jak i gratisowe produkty od nas i naszych sponsorów.
Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...
Konkurs wewnętrzny! :)
Rozpoczęty przez Kiniula, lut 16 2012 06:56
Napisano 16 luty 2012 - 06:56
Problem z forum? Pomysł na współpracę? Pytania, sugestie? Pisz! kinga@forum-sportu.pl
Napisano 16 luty 2012 - 07:42
ciekawa opcja
mozna sie skusic
Napisano 16 luty 2012 - 07:47
No ba!
Myśleli, myśleli i wymyślili.. Zastanawiam się również, nad wprowadzeniem opcji oddania takim osobom odpowiednich działów do prowadzenia.
Problem z forum? Pomysł na współpracę? Pytania, sugestie? Pisz! kinga@forum-sportu.pl
Napisano 16 luty 2012 - 08:04
ja moge pomuc ale to po pracy oczywiscie nie umie byc caly dzien do dyspozycji bo wiadomo praca
Ale w suplemacji moge pomuc troche juz tego jadlem troche w tym siedzialem kiedys i tez pomagalem wiec troche pogladam nowosci co wyszly i bedzie oki
, w kuchni moge pomuc bo kucharzem jestem wyuczonym , i w sztukach walki troche trenowalem ju-jitsu i vale tudo
i lubie ogulnie mma i tematy pokrewne
Napisano 16 luty 2012 - 08:30
Nie ma żadnego problemu, ogólnie rzecz pisząc..
Na początek wystarczy udzielanie się, rozpowszechnianie forum wśród znajomych, na swoim facebooku i tak dalej. Tym bardziej fajnie, jak człowiek się na czymś zna. Takich ludzi się ceni..
I ich czas - również.
Napisano 16 luty 2012 - 09:00
ja juz bylem kiedys na forum z sklepu tylko z tego co pamietam bylo ono chyba inne bo to bylo dawnooo temu jeszcze przez to znam szoho kodzaka litwina
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »