Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)

Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...

mario87

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mario87

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 24 postów
  • MiastoRaciborz

Napisano 14 luty 2012 - 08:01

Witam was kilka osub mnie stad zna ale reszta nie wiec sie przedstawie mam na imie Mariusz jestem z Tworkowa obok Raciborza ci co nie wiedza to przy granicy czeskiej prawie przy wejsciu odry do polski zeby latwiej sie skojazylo :) mam 24 lata cwicze sezonowo co moge wiecej powiedziec :) dam ze 2 stare fotki jak zaczynalem i najnowsze dla porownania z biegiem czasu :) dla masy trzeba troche popracowac nawet sezonowo nic niema za darmo :) ps zdjecia sa od najstarszych do najnowszych :)

Załączone pliki

Doradca Forum Sportu

• Ekspert
W większości przypadków polecamy:
OPTIMUM HEALTH Ultimate Whey Protein 2,27 Kg CENA: 135 zł
Minus Rabat dla Użytkowników F-S (6%)
MVP Incredible Bulk 7,25 Kg CENA: 219 zł
SAN Tight Xtreme 80 kaps. CENA: 135 zł
sprawdź pozostałe Odżywki  Odżywki Białkowe  odżywki na masę

#2 Kiniula

...

• Administrators
  • 81 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14 luty 2012 - 08:39

Witamy :)
Nie dość, ze się zbiegiem czasu spompowałeś to jeszcze tatoo przybyło.
Problem z forum? Pomysł na współpracę? Pytania, sugestie? Pisz! kinga@forum-sportu.pl

#3 mario87

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 24 postów
  • MiastoRaciborz

Napisano 14 luty 2012 - 09:01

no troche mi przybylo wtedy mialem cos 70-80 kg jak zaczynalem przy wzroscie 186 cm teraz mam 94 kg i 190 cm :) ale musze troche nadrobic forme i wyrzezbic bo lenia dostalem hehe :) a tatuaz chcialem od zawsze a nie umialem znalesc takiego co by mi przypadl do gustu az do niedawna :)

#4 Kiniula

...

• Administrators
  • 81 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14 luty 2012 - 09:10

No to teraz zapraszam do dyskutowania i polecania forum, a także do udziału w konkursach - zawsze jakieś suple do zgarnięcia będą! :)
Problem z forum? Pomysł na współpracę? Pytania, sugestie? Pisz! kinga@forum-sportu.pl

#5 rafu_z_sfd

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 37 postów

Napisano 14 luty 2012 - 10:52

Nie jest źle ale wymiarowo chyba szału nie ma :(
Po pierwsze: "zwiększ masę" B)

#6 mario87

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 24 postów
  • MiastoRaciborz

Napisano 15 luty 2012 - 08:50

wiesz ja nie cwicze zeby byc wielkim jak szafa tylko po to zeby sie nie zatluscic za bardzo i wygladac przyzwoicie no i zeby sie podobac laska hehe ;) a koksy nie kazda kreca :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.

d