Witam miałbym do was małą prośbę

Jestem w chwili obecnej na studiach i nie mam niestety czasu na spożywanie 6 posiłków dziennie (podczas wakacji to robiłem i przybrałem jakies 5kg masy)

chciałbym się wspomóc jakimś gainerem, który pomógłby mi w uzyskaniu troszkę większej masy ciała. W ciągu jednego miesiąca schudłem jakieś 3kg jedząc pokarm bogaty w białka i węglowodany. Jednak widocznie jest to zbyt mało. Mam ektomorficzną budowę ciała więc z tego co zdążyłem się dowiedzieć moje zapotrzebowanie na wartości odżywcze jest dosyć duże. Przy 178cm wzrostu na chwilę obecną ważę około 65kg. Jestem osobą raczej dość wysportowaną. Chciałbym uzyskać masę około 72 kg. Ćwiczę 3 razy w tygodniu jednak są to ćwiczenia w domu bez specjalistycznego sprzętu. Dysponuje jedynie hantelkiem 13kg więc z ćwiczeniami na biceps i triceps jakoś sobie radzę. Oczywiście zamierzam to zmienić jeśli pozwoli mi na to czas i zapisać się na jakąś siłownię. Czy na chwilę obecną moglibyście mi poradzić jakiś gainer, który mógłby uzupełnić moją dietę? Przykładowo podam że w ciągu dnia zjadam:
płatki owsiane z owocami, pieczywo razowe
kurczaka z ryżem/makaron itp. ,
3 jajka, od czasu do czasu rybę
twaróg
i podobne tego rodzaju produkty,
wiem że to za mało dlatego chciałbym użyć gainera co wy na to?
w oko wpadł mi monster mass z biogenixa oraz olimp mct, proszę o radę i z góry przepraszam jeśli były podobne topiki, jednak chciałbym się czegoś dowiedzieć konkretnie dla mojej osoby

Podkreślam że jestem ektomorfikiem bo ponoć to ma istotny wpływ jeśli chodzi o wybór odpowiednich suplementów.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi