Siemka kupilem gainera Mas XXl superpumpa i Olmp kreatyne mega kaps monohydrant. gainera biore przed i po treningu i do uzuplnienia diety SuperPumpa tylko przed treningiem a z kreatynka nie wem napiszcie kiedy w jakisc ilosciach ja brac mam ja w tabletkach.
Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...
Cykl:)
Rozpoczęty przez krzywacity, sie 12 2008 05:38
Napisano 12 sierpień 2008 - 05:38
Doradca Forum Sportu
W większości przypadków polecamy:
sprawdź pozostałe Odżywki
Odżywki Białkowe
odżywki na masę
|
|
|
Napisano 15 sierpień 2008 - 12:23
te capsy maja 1,25 g kretki wiec w treningowe bierz z rana 5 caps albo po treningu 5 caps jak wolisz.
W nietreningowe 4 z rana i 4 po obiedzie.
W nietreningowe 4 z rana i 4 po obiedzie.
Napisano 19 sierpień 2008 - 02:00
Po 1-mass XXL tylko po treningu-ewentualnie do posilkow ubogich w kalorie-nigdy przed treningiem.
Po 2-jezeli chcesz wyciagnac max z tego co masz Super pump-przed treningiem mono 4 capsy rano-4 capsy po treningu.
W dni nietreningowe 4 capsy np rano-4 capsy w porze treningu-lub jak ci wygodnie.
Ogolnie staraj sie zawsze trzymac ok 10g kreatyny dziennie. Wersja oszczedna to 10g w treningowe, 5g w nietreningowe.
Po 2-jezeli chcesz wyciagnac max z tego co masz Super pump-przed treningiem mono 4 capsy rano-4 capsy po treningu.
W dni nietreningowe 4 capsy np rano-4 capsy w porze treningu-lub jak ci wygodnie.
Ogolnie staraj sie zawsze trzymac ok 10g kreatyny dziennie. Wersja oszczedna to 10g w treningowe, 5g w nietreningowe.
#4 Gość_mrstrinki_*
Napisano 24 grudzień 2011 - 09:46
5 po i 5 w podobnej porze NT
jak masz 1250 mono w capsach to na drugi cykl zapodaj sobie MONO CREAPTURE 1000 w tabl ładnie zalewa woda
jak masz 1250 mono w capsach to na drugi cykl zapodaj sobie MONO CREAPTURE 1000 w tabl ładnie zalewa woda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »