Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...
Co zrobic zeby wiecej ludzi nas odwiedzalo ?
Napisano 09 luty 2012 - 09:46
Doradca Forum Sportu
|
|
|
Napisano 09 luty 2012 - 09:54
Napisano 09 luty 2012 - 09:59
Napisano 09 luty 2012 - 10:07
Napisano 10 luty 2012 - 08:51
Napisano 10 luty 2012 - 01:48
Napisano 10 luty 2012 - 01:59
Napisano 10 luty 2012 - 03:07
Napisano 10 luty 2012 - 04:58
Użytkownik Dragon dnia 10 luty 2012 - 03:07 napisał
Napisano 10 luty 2012 - 05:21
Swoją drogą, dziękuję Kiniula za kontakt z administracją. Jutro skrobnę maila.
Wiadomości o Brazylijskiej scenie MMA i BJJ ::: www.bjjattack.blogspot.com
Polub i śledź nas na Facebook'u ::: www.facebook.com/bjjattack
Napisano 10 luty 2012 - 05:45
Użytkownik BJJ ATTACK dnia 10 luty 2012 - 05:21 napisał
Swoją drogą, dziękuję Kiniula za kontakt z administracją. Jutro skrobnę maila.
Proszę, jednak nie zapędzała bym się z tą administracją za bardzo..
Jeśli powiedzie się to - co próbuję wprowadzić - wszystkie uwagi, usterki, niedopatrzenia -
będą usuwane na bieżąco - przez osobę aktywną.
Założyłam również wątek :
http://www.forum-spo...0298#entry10298
Napisano 10 luty 2012 - 11:52
Użytkownik Kiniula dnia 10 luty 2012 - 05:45 napisał
Napisano 11 luty 2012 - 10:30
Użytkownik BJJ ATTACK dnia 10 luty 2012 - 11:52 napisał
Napisano 14 luty 2012 - 03:02
Swoją drogą...
Widzę, że dobiegł do końca Wasz konkurs na fb - bardzo fajna inicjatywa na sam początek. Przejrzałem fotki i ktoś - a dokładnie mrstrinki - chciał dobrego wała zrobić. Ciekawe co powiedziałby Colin Stewart (to taki znany fotograf) gdyby zobaczył tam zdjęcie które wykonał dla magazynu Freebike.
Poza tym, jak dla mnie udział osób które nie udzielają się na forum, a zarejestrowały się tutaj tylko dla korzyści jakie mogą osiągnąć z konkursu (bo take były chyba wymagania) to jedna wielka pomyłka. Jeżeli czegoś oczekuje się od jednej strony to wypadałoby dać też coś drugiej, tym bardziej, że uczestnicy konkursu mogą zyskać duużo cenniejsze fanty. Przeleciałem na szybko przez opcję SZUKAJ i tu takie kwiatki typu...
aldw - 0 postów
mrstrinki - bez komentarza
Vakos8 - 0 postów
Burłak - 2 posty
Skater - 24 posty
Mateusz Pieczarka i Kamil Markiewicz to w ogóle niezidentyfikowani tutaj osobnicy.
No może do grona kwiatków nie należą Skater i Burłak więc sorry panowie, bez urazy.
Napisano 14 luty 2012 - 03:06
Użytkownik BJJ ATTACK dnia 14 luty 2012 - 03:02 napisał
Swoją drogą...
Widzę, że dobiegł do końca Wasz konkurs na fb - bardzo fajna inicjatywa na sam początek. Przejrzałem fotki i ktoś - a dokładnie mrstrinki - chciał dobrego wała zrobić. Ciekawe co powiedziałby Colin Stewart (to taki znany fotograf) gdyby zobaczył tam zdjęcie które wykonał dla magazynu Freebike.
Poza tym, jak dla mnie udział osób które nie udzielają się na forum, a zarejestrowały się tutaj tylko dla korzyści jakie mogą osiągnąć z konkursu (bo take były chyba wymagania) to jedna wielka pomyłka. Jeżeli czegoś oczekuje się od jednej strony to wypadałoby dać też coś drugiej, tym bardziej, że uczestnicy konkursu mogą zyskać duużo cenniejsze fanty. Przeleciałem na szybko przez opcję SZUKAJ i tu takie kwiatki typu...
aldw - 0 postów
mrstrinki - bez komentarza
Vakos8 - 0 postów
Burłak - 2 posty
Skater - 24 posty
Mateusz Pieczarka i Kamil Markiewicz to w ogóle niezidentyfikowani tutaj osobnicy.
No może do grona kwiatków nie należą Skater i Burłak więc sorry panowie, bez urazy.
Szkoda, bo po to mam oficjalny mail by nie bawić się w pw..
Staram się nie korzystać z pw bo nie na tym polega moja praca. Z resztą nieważne. Postaram się odpowiedzieć w ciągu kilka dniu,
ale proszę byś podesłał mi maila na którego mogę pisać.
Użytkownik o którym wspominasz zapewne zostanie zdyskwalifikowany (jeżeli oczywiście informacje się potwierdzą) i za ten sygnał dziękuję.
Odnośnie samego konkursu, nie było żadnych wymagań (i może na tym polegał błąd) oprócz wstawienia zdjęcia i rejestracji na forum,
przekażę tę sprawę do odpowiedniego działu i postaram się by następne konkursy były lepiej przygotowane.
Napisano 14 luty 2012 - 05:50
Cytat
A tu samo zdjęcie: http://www.flickr.co...N00/3328677473/
"Feb, 09 - Freeride Magazine article
Max Schumann and Christian Schleker tanking the Bozen trails."
Napisano 14 luty 2012 - 06:01
Użytkownik BJJ ATTACK dnia 14 luty 2012 - 05:50 napisał
Profil autora zdjęcia: http://www.flickr.co...e/18884139@N00/
A tu samo zdjęcie: http://www.flickr.co...N00/3328677473/
"Feb, 09 - Freeride Magazine article
Max Schumann and Christian Schleker tanking the Bozen trails."
Tak jak wspomniałam - będę się w ciągu kilku dni kontaktować, jest spore zainteresowanie i muszę przebrnąć przez kilka propozycji.
Doceniam fakt, że chciało się komuś weryfikować zdjęcia w konkursie, jeszcze raz dziękuję. Gdybym nie była administratorem forum,
z pewnością wypowiedziałabym się na temat takiego zachowania ostrzej - na razie nie pozostaje mi nic innego, jak skomentować to delikatnie:
"Żal mi ludzi, którzy kradną czyjeś prace..." I to tyle - zaraz również włączę się w wątek konkursowy...
Napisano 14 luty 2012 - 06:31
Z mojej strony tyle.
Napisano 01 maj 2012 - 09:45
Najlepsze moim zdaniem na ściagnięcie ludzi to sponsorowane testy ,lub dofinansowanie dzienniczków treningowych .
Sporo osób takie prowadzi bardzo rzetelnie ,w tym ja hehe . Takie dzienniczki ściagają sporą rzesze czytelników co zwabia ludzi na forum
Jak zostanie założony taki dziennik to moge być 1 prowadzącym
Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »