Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...
Cyklonik na deca stack + storm + nitrobolon 2
Rozpoczęty przez kodzak, paź 26 2007 05:48
Napisano 15 luty 2008 - 12:02
dobra daruj sobie
Trening czyni mistrza!!!!!!!!!!!
Si
Si
Doradca Forum Sportu
W większości przypadków polecamy:
sprawdź pozostałe Odżywki
Odżywki Białkowe
odżywki na masę
|
|
|
Napisano 15 luty 2008 - 12:47
ja juz skonczylem cykl na nitro i sie z efektow ciesze 
po miesiącu
waga-z 78 na 83
siła-wyciskanie na klate z 95 na 110 %))
W bicku obwód sie zwiększył z 37 do 39.5 %)
po miesiącu
waga-z 78 na 83
siła-wyciskanie na klate z 95 na 110 %))
W bicku obwód sie zwiększył z 37 do 39.5 %)
Napisano 15 luty 2008 - 01:35
Luki, daruj juz sobie to gadanie o mnie ze to zle robie tamto tez. bo ja wiem doskonale ze zle robie!! nie moja wina ze nie moge jesc 6 posilkow czy tam nawet 5, nie moge tyle jesc bo zaraz to zwracam a ty sie mnie uczepiles. ja cie zapewniam ze jak bym mogl to bym jadl te 5 posilkow. ale juz mnie denerwuje to twoje gledzenie. nie wiesz nie komentuj proste. powiedziales raz wystarczy.
Si
Si
Napisano 01 marzec 2008 - 04:33
hehe ostatni post na tym forum 
sciagajcie dalej znawcow bez jakies wiedzy.. koles nie zna podstaw diety ale ma znawce %)
a co do cyklu hehe marnuj dalej pieniadze
powodzenia
ps na takim cyklu niektorzy zrobiliby pare kilo fajnego miecha :-x
sciagajcie dalej znawcow bez jakies wiedzy.. koles nie zna podstaw diety ale ma znawce %)
a co do cyklu hehe marnuj dalej pieniadze
powodzenia
ps na takim cyklu niektorzy zrobiliby pare kilo fajnego miecha :-x
Napisano 02 marzec 2008 - 10:59
no i co ci do tego moja kasa nie twoja. mi nie szkoda tej kasy. daruj sobie takie kometarze
[ Dodano: 2 Marzec 2008, 18:29 ]
a i powiem ci ze juz jem znacznie wiecej. wyleczylem to co mialem do wyleczenia i moge jesc duzo
[ Dodano: 2 Marzec 2008, 18:29 ]
a i powiem ci ze juz jem znacznie wiecej. wyleczylem to co mialem do wyleczenia i moge jesc duzo
Si
Si
Napisano 30 październik 2008 - 08:00
No a ja mam takie pytanie... bo mam o wiele mniejszą lewa reke od prawej ;( i nie wiem co z tym zrobic ? biceps cwiczyc tylko lewa ? a prawa mniejszym ciezarem ? czy co ? jest to roznica 3 cm
a wlasnie za 10 dni sprubuje na pcozatek wziasc Cell Pump Monster jako pierwsza moja odzywke... roznica bicepsie po silowni : lewa 32.5 cm prawa 35.5 cm ;(
Napisano 03 grudzień 2008 - 04:11
Nic nie kombinuj, ćwicz maksymalnym ciężarem jaki dasz rade podnieść obiema rękami. Z czasem wyrówna sie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »