Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)

Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...

10 najlepszych supli i odzywek ktore polecacie

23 odpowiedzi w tym temacie

#21 snajper

Administrator

• Administrators
  • 12 postów
  • MiastoSopot

Napisano 08 styczeń 2012 - 12:08

Green Magnitude prosty dobry stack, storm tez spoko i oczywiscie moja ulubiona omega-3 gold z olimpu:) nie można zapominać o tym heh

Doradca Forum Sportu

• Ekspert
W większości przypadków polecamy:
OPTIMUM HEALTH Ultimate Whey Protein 2,27 Kg CENA: 135 zł
Minus Rabat dla Użytkowników F-S (6%)
MVP Incredible Bulk 7,25 Kg CENA: 219 zł
SAN Tight Xtreme 80 kaps. CENA: 135 zł
sprawdź pozostałe Odżywki  Odżywki Białkowe  odżywki na masę

#22 rafu_z_sfd

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 37 postów

Napisano 09 luty 2012 - 10:34

Aminokwasy: to uni-liver z universala a reszty to nic nie polecam bo mimo, że niektóre drogie i dużo ich brałem to nie czułem żadnej różnicy(jedynie kiedyś jak kumpel mnie częstował tymi z aminostaru to faktycznie mogę powiedzieć, że przyspieszały regeneracje) A jeszcze xtend z scivition fajne bo można podczas treningu popijać i dobre w smaku.
Witaminy próbowałem różne i ze względu na cenę to vita-min z olimpu :D Ale moim zdaniem zdecydowanie najlepsze to Adam z firmy now.
Tribulusy i pochodne: Najlepszy jak dla mnie to zdecydowanie D-test i cena i jakość B)
Kreatyny i stacki: Pamiętam początki nitrobolonu wtedy to naprawdę działało czułem się super :P A teraz ciężko cokolwiek polecić jak dla mnie jem teraz x-plode z olimpu bo tani :D
Ochrona stawów: Stosuję teraz arthroxon, flexagen i flexa ale jeszcze nie mogę udzielić informacji który najlepszy :)

#23 Skater

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 28 postów

Napisano 13 luty 2012 - 01:06

Ochrona stawów: w sportach jakie uprawiam to podstawa. Bezapelacyjnie numerem jeden jest Animal Flex. Stosowałem też Flexit, ale coś marny ten specyfik.
Mono kreatyna: Mega Caps z OLIMPu
Jabłczan kreatyny: CM3 z Treca
Stack kretynowy: tak jak napisał rafu, kiedyś konkretnie swoją robotę wykonywał Nitrobolon i szczerze mówiąc jeśli chodzi o pompę to chyba najlepszy supel. Jeśli chodzi o ogólne właściwości to polecam Double Blast.
Białko: Syngex
Aminokwasy: BCAA Xtra z ActivLabu
Spalacz tłuszczu: zdecydowanie najleszym spalaczem jaki stosowałem jest Mitotropin. -9 kg. w miesiąc uważam za konkretny wynik.

#24 mario87

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 24 postów
  • MiastoRaciborz

Napisano 14 luty 2012 - 08:22

ciezko powiedziec ktore sa najlepsze bo czesto i zreguly tak bywa ze producent robi z czasem inna wersje albo kroji sklad po cichu i nie odczowa sie juz takich efektow jakie byly z poczatku :) chodz wiadomo czlowiek sie przyzwyczaja do dzialania danej odzywki ale wtedy nawet przerwa nam nie pomoze :) ja sam nie raz sie upewniam opiniami ludzi czy dany suplement dalej dziala tak jak dzialal ogladam sklady zeby nie wydac kasy w piach :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.

d