Green Magnitude prosty dobry stack, storm tez spoko i oczywiscie moja ulubiona omega-3 gold z olimpu:) nie można zapominać o tym heh
Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...
10 najlepszych supli i odzywek ktore polecacie
Rozpoczęty przez kodzak, paź 13 2007 08:34
Napisano 08 styczeń 2012 - 12:08
Doradca Forum Sportu
W większości przypadków polecamy:
sprawdź pozostałe Odżywki
Odżywki Białkowe
odżywki na masę
|
|
|
Napisano 09 luty 2012 - 10:34
Aminokwasy: to uni-liver z universala a reszty to nic nie polecam bo mimo, że niektóre drogie i dużo ich brałem to nie czułem żadnej różnicy(jedynie kiedyś jak kumpel mnie częstował tymi z aminostaru to faktycznie mogę powiedzieć, że przyspieszały regeneracje) A jeszcze xtend z scivition fajne bo można podczas treningu popijać i dobre w smaku.
Witaminy próbowałem różne i ze względu na cenę to vita-min z olimpu
Ale moim zdaniem zdecydowanie najlepsze to Adam z firmy now.
Tribulusy i pochodne: Najlepszy jak dla mnie to zdecydowanie D-test i cena i jakość
Kreatyny i stacki: Pamiętam początki nitrobolonu wtedy to naprawdę działało czułem się super
A teraz ciężko cokolwiek polecić jak dla mnie jem teraz x-plode z olimpu bo tani 
Ochrona stawów: Stosuję teraz arthroxon, flexagen i flexa ale jeszcze nie mogę udzielić informacji który najlepszy
Witaminy próbowałem różne i ze względu na cenę to vita-min z olimpu
Tribulusy i pochodne: Najlepszy jak dla mnie to zdecydowanie D-test i cena i jakość
Kreatyny i stacki: Pamiętam początki nitrobolonu wtedy to naprawdę działało czułem się super
Ochrona stawów: Stosuję teraz arthroxon, flexagen i flexa ale jeszcze nie mogę udzielić informacji który najlepszy
Napisano 13 luty 2012 - 01:06
Ochrona stawów: w sportach jakie uprawiam to podstawa. Bezapelacyjnie numerem jeden jest Animal Flex. Stosowałem też Flexit, ale coś marny ten specyfik.
Mono kreatyna: Mega Caps z OLIMPu
Jabłczan kreatyny: CM3 z Treca
Stack kretynowy: tak jak napisał rafu, kiedyś konkretnie swoją robotę wykonywał Nitrobolon i szczerze mówiąc jeśli chodzi o pompę to chyba najlepszy supel. Jeśli chodzi o ogólne właściwości to polecam Double Blast.
Białko: Syngex
Aminokwasy: BCAA Xtra z ActivLabu
Spalacz tłuszczu: zdecydowanie najleszym spalaczem jaki stosowałem jest Mitotropin. -9 kg. w miesiąc uważam za konkretny wynik.
Mono kreatyna: Mega Caps z OLIMPu
Jabłczan kreatyny: CM3 z Treca
Stack kretynowy: tak jak napisał rafu, kiedyś konkretnie swoją robotę wykonywał Nitrobolon i szczerze mówiąc jeśli chodzi o pompę to chyba najlepszy supel. Jeśli chodzi o ogólne właściwości to polecam Double Blast.
Białko: Syngex
Aminokwasy: BCAA Xtra z ActivLabu
Spalacz tłuszczu: zdecydowanie najleszym spalaczem jaki stosowałem jest Mitotropin. -9 kg. w miesiąc uważam za konkretny wynik.
Napisano 14 luty 2012 - 08:22
ciezko powiedziec ktore sa najlepsze bo czesto i zreguly tak bywa ze producent robi z czasem inna wersje albo kroji sklad po cichu i nie odczowa sie juz takich efektow jakie byly z poczatku
chodz wiadomo czlowiek sie przyzwyczaja do dzialania danej odzywki ale wtedy nawet przerwa nam nie pomoze
ja sam nie raz sie upewniam opiniami ludzi czy dany suplement dalej dziala tak jak dzialal ogladam sklady zeby nie wydac kasy w piach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »