Skocz do zawartości

Witamy CiÄ™ na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)

Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...

Co o tym myślicie ?

• Nie możesz odpowiedzieć

16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 07 maj 2007 - 04:07

Ćwicze juz jakieś 6 miechów i ogólnie brałem jak narazie tylko kre-alkalyn ( OLIMP 2500 ) + HMB (1250 ) . Od dzisiaj zaczynam brać Xpanda, HMB ( 1250 ) b12 ( z treca ), Dextro ( z Olipu ) oraz Ostrowie. Ułożyłem własny harmonogram co do dawkowania itp. ale może któryś z was zauważył by jakieś błędy :-P

Dni Treningowe: :-)

-Ostrowia: 1 miarka = 30g 3x1( rano, 40minPrzedXpand, przed snem)

-DextroJuice:1miarka = 40g 2x1 ( 30min przedTreningiem, 15-45min poTreningu)

-HMB 3x1 ( rano, poTreningu, przed snem)

- B12 2x1 ( po pierwszym posiłku, 45, przedTreningiem )

Dni Nietreningowe: :-)

-Ostrowia:
3x1 ( rano, 40minPrzedXpand, przed snem)

-DextroJuice: 1x1 ( około 18. )

-Xpand: 1x1 ( około 18. )

- HMB: 3x1 ( rano,około18, przed snem )

-b12: 2x1 ( po 1 posiłku, około18 )

Wydaje mi się że dobrze, biorąc pod uwagę ze nie powinno się brać Ostrowi i xpanda w tym samym czasie... ( czytałem ze musi byc conajmniej 30 min róźnicy pomiedzy ostrowią80% a xpandem)

Co o tym sÄ…dzicie ? %%)®heh
Szarek

Doradca Forum Sportu

• Ekspert
W większości przypadków polecamy:
OPTIMUM HEALTH Ultimate Whey Protein 2,27 Kg CENA: 135 zł
Minus Rabat dla Użytkowników F-S (6%)
MVP Incredible Bulk 7,25 Kg CENA: 219 zł
SAN Tight Xtreme 80 kaps. CENA: 135 zł
sprawdź pozostałe Odżywki  Odżywki Białkowe  odżywki na masę

#2 wojak

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów
  • MiastoBiaÅ‚ystok

Napisano 07 maj 2007 - 04:09

dextro bym brał tylko po treningu 0,8/1kg
hmb możesz dodać przed treningiem
czemu XP tylko raz dziennie ?

#3 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 07 maj 2007 - 04:23

czyli 0,8gDextro na 1 kg masy ? :roll: tylko po treningu, a w dzień bez siłki wogóle?.
Hmb przed treningiem, ale wtedy po treningu juz nie brać ? .
Xpanda 1x1 w dni nietreningowe hmm.. tak jest napisane na opakowaniu ;-) a Ty jak byś brał ?i czemu :mrgreen: pozdro :-)
Szarek

#4 wojak

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów
  • MiastoBiaÅ‚ystok

Napisano 07 maj 2007 - 04:51

W DN nie musisz brać wcale bo po co ? Chcesz dodatkowo zbędną tkankę ? To jest cukier prosty więc nie musisz łądować w siebie go...to tak jakbyś wszamał garść słodyczy, ale po co Ci to? :-)
Po treningu też możesz brać HMB, choć w sumie szkoda kasy na HMB...
Xp bierz 2x dziennie, najlepiej przed i po treningu chyba, że masz jedna puchę to dokup np mono i bierz albo po treningu lub rano, bo z jedną puchą za dużo nie zdziałasz... musisz dostarczać 1g/10kg kreatyny dziennie więc...
Ja bym brał w DT xp przed i po treningu a w DN rano na czczo i w porze treningu :-)

#5 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 07 maj 2007 - 05:23

Wielkie dzięki %%) dokupie jeszcze jedną puche xp ( normalnego czy lepiej energize ? ) i wtedy dwie puchy powinny starczyć na DT 2x1 i DN 2x1 :mrgreen: jeszcze raz Wielkie Dzięki :-P
Szarek

#6 grom

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 395 postów

Napisano 07 maj 2007 - 06:16

mysle ze nie ma sensu kupowac drugiego XP moze jakis łabłczan np cp

#7 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 07 maj 2007 - 08:10

hmm.. ale jak wtedy miałbym brać cp ? ;> po Xpandzie ? ( tzn. jak mi sie skonczy ) :-P
aaa i jeszcze jedno pytanko :mrgreen: w puszce xp jest miarka, jedna porcja ma byc 18,5g czyli nasypac do miarki taką ilość aby miarka była zapełniona po brzegi ? %)
Szarek

#8 grom

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 395 postów

Napisano 07 maj 2007 - 08:54

tak pełana miarka XP to 18,5 gram

#9 wojak

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów
  • MiastoBiaÅ‚ystok

Napisano 08 maj 2007 - 11:29

Jak chcesz brać CP to bierz go po treningu a w DN bierz rano... tak samo z mono (jesli się zdecydujesz na niego)... :-)
Co do miarki to mylisz się... jak ważyłem w spożywczaku to wyszła mi cała miarka ok 30g więc spróbuj połowę i ciut więcej, choć w sumie jak weźmiesz o parę gram więcej to nic się nie stanie :-)

#10 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 10 maj 2007 - 03:19

a co myślicie żeby zamiast Cell Pumpa i drugiej puchy XP kupić Horse Power 1000g albo STORM z universala ? :mrgreen: narazie mam jeszcze trochę czasu zanim coś jeszcze dokupie bo zanim mi się skończy XP to jeszcze trochę potrwa %)
Szarek

#11 wojak

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów
  • MiastoBiaÅ‚ystok

Napisano 10 maj 2007 - 03:51

XP + HP mmmmm spróbuj :-)

#12 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 11 maj 2007 - 01:46

okey ;-) tylko teraz powiedz mi czy juz teraz kupywać HP i brac razem z XP czy poczekać aż skończy mi się XP i wtedy zacząć brać HP ? %) a jeśli razem to jak dawkować :-)
Szarek

#13 Bryan

PoczÄ…tkujÄ…cy Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 106 postów

Napisano 11 maj 2007 - 07:24

pozwól że ja pomoge. Dokup HP sam chce taki cykl zrobić i licze na relacje :(
Dawkowanie jest bardzo proste

XP+HP

w dni treningowe Hp na czczo, XP przed treningiem a w dni nietreningowe, Xp na czczo ,
a Hp po poludniu

Ps.Jaki Xp?

#14 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 12 maj 2007 - 12:05

Xpand Recovery 925g :mrgreen: ... okey to musze jak najszybciej dokupic tego Hp %)
Szarek

#15 grom

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 395 postów

Napisano 12 maj 2007 - 02:26

nom to by był bardzo ciekawy cyklik, tez licze na relacje

#16 Bryan

PoczÄ…tkujÄ…cy Forumowicz

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 106 postów

Napisano 15 maj 2007 - 09:46

szkoda że nie energizer ale i tak zrób relacje :-P

#17 Anabolic

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
  • MiastoJwE

Napisano 30 maj 2007 - 07:55

No witam witam :-) .. jak narazie ( zjadłem gdzieś 1/2 moze 2/3 puchy ) i musze powiedzieć że efekty nie są wprost zaskakujące ale widoczne :).. bardzo wzrosło napompowanie podczas treningu ( nie spodziewałem sie ze az tak mocno :) ) ... w sumie ten cykl trochę zepsułem tym że trochę piłem % %) ale nie jest źle ;-) a co do siły to wiele mi nie podskoczyła do góry ale myśle że to od przetrenowania :( ( jak robiłem 10 seri po 10 powtórzeń 50kg ) a nie mogłem zrobić 2 seri po 8 powtórzeń 55kg %) ... Jak skończe całą puche ( niedługo zamawiam HP gdyż znalazło się coś w portfelu :-x ) to napisze następną relacje :mrgreen: Pozdroo.
Szarek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.

d