Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)

Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...

Najlepszy spalacz tłuszczu ... prosze o porade

• Nie możesz odpowiedzieć

29 odpowiedzi w tym temacie

#21 Szoho

Moderator

• Moderators
  • 232 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12 maj 2007 - 06:05

bardzo słaby skład,
następnym razem poczytaj opinie.

Sprawdzi sie przy większej ilość tkanki tłuszczowej.
www.wt-g.pl - Zapraszam

Doradca Forum Sportu

• Ekspert
W większości przypadków polecamy:
OPTIMUM HEALTH Ultimate Whey Protein 2,27 Kg CENA: 135 zł
Minus Rabat dla Użytkowników F-S (6%)
MVP Incredible Bulk 7,25 Kg CENA: 219 zł
SAN Tight Xtreme 80 kaps. CENA: 135 zł
sprawdź pozostałe Odżywki  Odżywki Białkowe  odżywki na masę

#22 Szoho

Moderator

• Moderators
  • 232 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12 maj 2007 - 06:06

bardzo słaby skład,
następnym razem poczytaj opinie.

Sprawdzi sie przy większej ilość tkanki tłuszczowej.
www.wt-g.pl - Zapraszam

#23 mbi1

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 maj 2007 - 01:40

to co bys mi polecil nastepnym razem?

#24 Szoho

Moderator

• Moderators
  • 232 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13 maj 2007 - 06:59

wejdz na sklep i zobacz Extremalne Spalacze Tłuszczu,

Obcenie w Super Promocji jest Venom HyperDrive.

Którego pare próbek bedziemy rozdawać jutro :(
www.wt-g.pl - Zapraszam

#25 mbi1

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 maj 2007 - 07:33

to jak bedziecie rozdawac :( to wyslij mi na moj adres jedna probke :)

#26 grom

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 395 postów

Napisano 13 maj 2007 - 07:52

nom super by bylo dla takich ludzi dac próbki , wogule te próbki to swietna sprawa jest

#27 Biker

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 09 sierpień 2007 - 04:20

Czołem Panowie..!!
Podepnę sie pod ten temat bo w tym mój problem.
Chcę zmienić "spalacza" - stosowałem do dziś Thermline II i Thermo Speed Extreme (z olimpu) Nie powiem - wraz z areobami do tej pory pomagał. Rabałem jeszcze Tonalin CLA i waga spadała wolno ale zdecydowanie i wyraźnie. Od jakiegoś miesiaca mam problem z utratą wagi. Spalacz już na mnie nie działa. Żrę po 6 kapsów przed treningiem i nie powiem aby mnie jarał jakos znacząco. Bardzo dużo jeżdżę rowerem areobowo z pulsometrem i w strefie tlenowej na 60 do 80% swojego maxymalnego pulsu. Rano do pracy (przed sniadaniem) 15km no i domu kolejne 15km - ogólnie 30 do 40 minut w jedną stronę. Po południu wyruszam jeszcze raz na trasę 40km - czas 1h 40 minut. Wiem że nie kilometry mają zanczenie ale czas wysiłku. Jeżdżę raczej tak fitnes bo nie chcę rozbudować nadmiernie i tak już wielkich mięśni. Mam 42 lata a za młodu byłem bardzo aktywny - piłka, boks, siłownia u kumpla w garażu.. :) Na starość mi sie to wszystko pięknie otłuściło no i wyglądałem jak jakiś Yeti :P
Wziąłem się za siebie od zeszłego roku od sierpnia - dziś ważę 102kg (nie pytajcie ile wczesniej bo oszalejecie :)
A więc 102kg przy wzroście 176cm :( - teraz jest nieźle ale wiem że muszę dojść przynajmniej do 80/85 kg.
Poradźcie jakiego teraz termogenika lub niekoniecznie termogenika użyć aby się wspomóc.. i wypalić tę resztę fatu. Najgorzej jest z brzuchem. Skurczybyk słabo schodzi. Pomagam mu różnymi sposobami ale uparte bydle jest.... :)
Może coś na efedrynie???
Poradźcie coś staremu wapniakowi... :)

#28 Biker

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 10 sierpień 2007 - 03:31

Dzięki @Litwin_81 za zainteresowanie. Poczytałem o tym spalaczu Venom. Ciekawe składniki. Znalazłem na allegro za 115zł - jakaś promocja :P
Gdyby sie komuś jeszcze coś sprawdzonego przypomniało to proszę o info.
Jeśli skuszę się na ten Venom to poinformuje was jakie efekty nastąpiły.
Pozdrawiam

#29 PeWu1988

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów
  • Miastołódź

Napisano 02 grudzień 2011 - 11:23

Swagger 84 kaps + Meltdown 120 kaps lub sam Melt ktory jest leprzy od Venoma. Polacznie Swa z Melt naprawde chardkorowa redukcja :) dziwczynie kumpla kiedys polecilem po mieisacu z cwiczeniami 5 razy w tyg spora ruznica ona i chlopak zadowoleni ;). Tez znajdziesz to na muscle-zone z tym ze wyniesie cie to drozej niz Twoja opcja

#30 Gość_mrstrinki_*

• Guests

Napisano 24 grudzień 2011 - 09:44

CLA ładnie wchodzi z L carnitynka w płynie dobry tez jest Slim Expert z olimpu ciepło trzyma przez cały dzien :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.

d