Skocz do zawartości

Witamy Cię na Forum-Sportu.pl!

Dołącz do Nas by uzyskać dostęp do Wszystkich funkcji Naszego forum. Dzięki temu będziesz mógł pisać posty, pytać Naszych specjalistów i brać udział w Naszych konkursach. Proces rejestracji trwa chwilę i jest całkowicie darmowy! ( rejestracja ) Jeśli posiadasz już konto na Facebooku, możesz się zalogować bez rejestracji ( logowanie przez Facebook)

Forum jest obecnie w fazie testów prosimy zgłaszać administracji wszystkie znalezione błędy...

Najlepszy spalacz tłuszczu ... prosze o porade

29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów
  • MiastoCK miasto w koronie

Napisano 07 styczeń 2007 - 04:39

Witam forowiczów :-) jestem nowym użytkownikiem forum i mam pytanie do szanownych kolegów ... Dopiero niedawno zaopatrzyłem sie w sprzęt do ćwiczeń i zamierzam poprawiać swoje rezultaty ... ale cóż każdemu sie moze zdarzyć ... mam mase tłuszczową na klatce piersiowej i brzuchu :-( Chcę się jej pozbyć ... jakiego spalacza tłuszczów mam użyć aby się jej jak najszybciej pozbyć i aby skutkowała ... poprostu fajna krateczka :-) jak mam na oku spalacz : Thermo Fat Burner 120 tabl. i Therm L-Carnityne 90 kaps. ... http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?ses ... &subkat=54

http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?ses ... &subkat=55

... prosze o porady dotyczące mojego pytania ... z góry dziękuje Pozdrawiam Piotrek :-)

Doradca Forum Sportu

• Ekspert
W większości przypadków polecamy:
OPTIMUM HEALTH Ultimate Whey Protein 2,27 Kg CENA: 135 zł
Minus Rabat dla Użytkowników F-S (6%)
MVP Incredible Bulk 7,25 Kg CENA: 219 zł
SAN Tight Xtreme 80 kaps. CENA: 135 zł
sprawdź pozostałe Odżywki  Odżywki Białkowe  odżywki na masę

#2 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów
  • Miastookolice Raciborza ( slask )

Napisano 07 styczeń 2007 - 04:43

piotrek spalacz to dodatek ktory przyspieszy rospad tluszczu ale samym spalaczem malo zrobisz . Musisz miec diete w ktorej bedziesz mial ujemny bilans kaloryczny i odpowiednie treningi silowe zeby mieso zaczlo dawac znac ze jest pod tluszczem oraz aeroby ( bieganie rower basen itp ) jak bedziesz mial te podstawowe rzeczy to pogadamy bo bez nich szkoda kasy bo nic nie zyskasz :P

#3 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 04:49

TAk wiem... oczywiście zadbam o trening ... będę ćwiczył , robił brzuszki , pompki , biegał itd ... ale przy tym przydałby się jakiś dodatek ... który byś mi polecił ... ja już wyczerpałem pomysły ... odp 4 mariusz . pzdr :P

#4 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 04:57

same brzuszki i tren nieda nic :P dietke masz ?? bo od niej najwiecej zalezy i od aerobow . Jakie fundusze posiadasz na te spalacze

#5 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:17

TAK diete mam

Nie jakąś super ale mam ... wiadomo nie jjem słodyczy , tłustego , piwo odpada , napoje gazowane też ... a brzuszki robie co chwile ... tak z 5 razy dziennie po 50 :P jak sądzisz będą za mnie ludzie :P

#6 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:19

to zalezy bo mozesz kalori dac za duzo innymi produktami co spozywasz brzuszki oki rob balej ale to ci tylko miesnie wyrobi ale nie spali feciku musisz jakies aeroby robic :P

#7 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:20

Fundusz jak narazie cos ok 70 zeta ... potem może jakieś nitro czy coś ... ale wiesz najpierw tłuszczyk :P

#8 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:24

ciezko bedzie ;] ale cos moze znajdziesz :] hmm l-karnityna w malych ilosciach nie oplacalna :P moze za taka cene kupisz Thermo Speed Xtreme 90 kap 45 zl wypadalo by zrobic cykl na 2 puszkach chyba ze dozbierasz i kupisz co ma mocnego kopa :]

#9 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:34

Bo wiesz ja to miałem kupować Thermo Fat burnera 120 kapsół ... jak sądzisz nie lepsze od l karnityny ?? a co i za ile co ma lepszego kopa ??? :P

#10 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:37

jakies dobre suple termogeniki z efedryna lub bez :] szef moze bedzie mial thigt to jest dobry supel cena cos ze 120 zl bedzie chyba ze termala zapodasz ale to juz jest mocne :mrgreen: %) i nie kazdy moze go brac :P to co piszesz nie bralem musial bys sie zapytac tego co to bral :P

#11 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:47

Zobacz ... kumple radzą to ... ale Extreme tesh jak widać dobra rzecz ...

http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?ses ... &subkat=54

#12 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:51

ja bym na twojim miejscu poczekal pojechal bym na treningu silowym + aeroby + cw brzucha zaoszczedzil kase i cos lepszego kupil :P ale zrobisz jak chcesz :P

#13 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:57

dzięki za rady ... siłke mam w pobliżu ... aeroby ... będą :P a i cwiczenia ... chyba narazie zakupie fat burnera ... dzięki za rade ... pzdr :P

#14 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 05:59

jak chcesz to mozesz skonsultowac sie z litwinem on ci moze poradzic bo bral l-karnityne w duzej ilosciach i ja sobie zachwalal :P

#15 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 07:02

Aha z Olimpa powiadasz ... wiesz ja się sugerowałem tymi danymi (gwiazdki) ... a co sądzisz o Thermo Fat Burnet 120 kaps. ??? zobacz ile ma gwiazdek ... l- karnityna ma ich znacznie mnie ... chociarz może się tym nie sugerować ... ale zobacz link ...

http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?ses ... &subkat=54

http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?ses ... &subkat=55

#16 Piotro_135

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 07:38

Aha ... nie no bo wiesz ... mi zależy na wyglądzie (ta kratka) ... nie wypowiedziałeś się na temat Thermo Fat Burnera 120 kaps. :P pzdr

#17 vedor

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 572 postów
  • Miastostolica

Napisano 07 styczeń 2007 - 08:23

litwin jak Ty w 2 tygi 2,5kg schudles?
jak diete zmieniles?
to jest z uwzglednieniem utraty wody po cyklu z kreatyna?
jak zmieniles swoj treniing?
jesli Ci jakos pomoglem
pamietaj ze mozesz mi przyznac za to punkt

#18 mariusz

Obyty Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 703 postów

Napisano 07 styczeń 2007 - 10:05

zapodal dietke low carbo :P tuzo biala i feciku malo wegli :P poczytaj sobie o diecie kwasniewskiego ckd chyba sie to nadzywa po naszemu

#19 mbi1

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 11 maj 2007 - 05:45

kupilem sobie pierwszy raz spalacza universal fat burners 110 kap. wiecie cos na jego temat ?do tej pory nigdy nie rbalem spalaczy ,chce sprobowac ale nie wiem czy dobrz etrafilem ,z amiesiac napisz ejak po tym ale bylbym wdzieczny z aopinie moze ktorys z was bral to.

#20 mbi1

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 11 maj 2007 - 09:11

dok;ladnie tak sie nazywa "uniwersal fat burners " i nic wiecej czerwone opakowanie i z ejest 110 kaps.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Właściciele oraz administratorzy Forum-Sportu.pl - nie ponoszą odpowiedzialności za treści publikowane na portalu przez użytkowników.

d